BURSA / İZNİK - Kılıçaslan İlkokulu

YEDİ BÖLGE YEDİ RENK

Öğrencilerimiz, ülkemizin her bölgesini gezip tanıma imkânına sahip olamayabilir ama ya onlar için herhangi bir şehrin gezilip görülmeye değer yerlerini, onlara özgü yemeklerini, varsa yöresel oyunlarını tanıtan akranları olsa o şehri tanımak daha eğlenceli olmaz mıydı? Projemizde; yaşadıkları şehrin belli başlı özelliklerini fotoğraflayıp kısa açıklamalarla arkadaşları için tanıtan öğrencilerin çalışmalarını basılı bir dergide paylaşmak istiyoruz. Bu sayede gittiğiniz şehirde nereleri görmeniz gerektiğini, nerde ne yemenin keyifli olacağını çocukların gözünden görmüş olacaksınız.

Our students may not have the opportunity to travel and get to know every region of our country, but wouldn't it be more fun to get to know that city if they had their peers who introduced the sights of any city, its unique food, if any, local games? In our project; We would like to share the works of students who photograph the main features of their city and introduce them to their friends with short explanations in a printed magazine. In this way, you will see where you need to see in the city you are visiting and where it will be enjoyable to eat.

06-01-2023

Yayın: 06.01.2023 - Güncelleme: 06.01.2023 09:50 - Görüntülenme: 173